Club de Clubs és una línia de samarretes confeccionada per l’Oficina d’atenció als Clubs. Una col·lecció especialment dissenyada per reforçar el teu compromís com a líder esportiu i rendir amb tot el teu potencial. Club de Clubs et proporciona tota la informació necessària sobre la gestió del teu club. Des d’ajudes públiques fins a l’assessorament laboral, fiscal, jurídic, comptable, d’imatge o lingüístic per fer del teu un Club de Clubs.

Dóna’t una volta i comença a suar la samarreta.
I quan ho necessitis, apropa’t a l’Oficina d’atenció als Clubs més propera.

Move your mouse over me

Dissenyada per proporcionar una major comoditat i llibertat de moviment durant els entrenaments més intensos.

Veure tallers
formatius

Move your mouse over me

Actualitza i eleva el teu estil. Aconsegueix un outfit esportiu i d’aire modern, que s’ajusta totalment a la teva personalitat.
Disponible en totes les talles.

Move your mouse over me

Confeccionada amb un teixit de cotó altament transpirable que redueix la sudoració durant tot el dia, en especial durant l’obertura i el tancament d’exercicis.

Move your mouse over me

Una samarreta que combina a la perfecció un alt rendiment i una resistència sense precedents quan més ho necessites.

Move your mouse over me

Subjecció dinàmica dels músculs clau per dominar i destacar en qualsevol camp de joc. Un patró versàtil dissenyat per adaptar-se a cada ús amb total normalitat.

Move your mouse over me

L’ajust ample i un teixit càlid potencien l’autèntic líder esportiu. Dinamisme i precisió per moure’s amb total confiança són els seus millors a-tributs.

Move your mouse over me

La peça que s’uneix
a la teva pell com un
motlle reproduint
amb lleialtat el teu
estil de joc