Taller de fiscalitat en plena campanya d’impostos

 

Som en plena campanya de presentació d’Impostos, una època que afegeix dificultats a la gestió de les entitats esportives. És per això que l’Oficina d’atenció als clubs va oferir, el passat dijous 17 de juny, un taller online sobre fiscalitat.

La formació es va centrar en la presentació de l’Impost de Societats, que comença el proper 1 de juliol. Impost que molts clubs i entitats tenien la percepció que estaven exempts de presentar-lo perquè els seus ingressos son baixos; però un cop coneguda l’obligatorietat de presentar aquest impost, el taller va suscitar molt interès.

Així doncs, la convocatòria va tenir molt èxit. Una seixantena de clubs van inscriure’s per poder tenir més informació i més clara pel que fa a les obligacions fiscals de les entitats.

Així mateix, també es va fer un repàs de totes les obligacions tributàries que hi ha al llarg de l’any, i amb especial incidència amb aquelles que estan exemptes com a entitats esportives.

L’Oficina d’atenció als clubs vol ser una eina d’ajuda a totes les federacions esportives catalanes en l’eficiència de la gestió administrativa dels clubs en matèria fiscal, comptable, laboral i jurídic, així com un suport en la formació a través de càpsules i tallers formatius per a una millor i més eficient gestió.