Bona acollida de la sessió formativa celebrada a Lleida (Segrià)

By septiembre 17, 2015General, Uncategorized

El passat dimarts, es va dur a terme la segona sessió formativa organitzada per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Lleida (OAC Lleida) amb la col·laboració de la Representació Territorial de Lleida de la Secretaria General de l’Esport.

La jornada va tractar sobres els aspectes laborals i fiscals d’entitats i clubs esportius i es va donar resposta als dubtes i inquietuds que aquests van manifestar en relació a la normativa que resulta d’obligat compliment.

A la jornada, hi va assistir una bona representació de clubs i entitats esportives, una trenta de participants, i va comptar amb l’assistència de Jordi Merino, Carlos Martín en representació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), amb la presència de Juan Segura, representant territorial a Lleida, i Marià Pla, responsable OAC Lleida. Durant la reunió informativa es van tractar aspectes generals de la gestió d’aquestes entitats en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.

La UFEC i la Secretaria General de l’Esport tenen confirmades fins a 5 càpsules més d’aquí a principis d’octubre, la finalitat de les quals és donar suport a totes les entitats esportives arreu del territori i poder facilitar la feina a les persones que les gestionen. Les properes càpsules es duran a terme a Banyoles (22/09), Tortosa (24/09), Gandesa (01/10), Tarragona (05/10) i Móra d’Ebre (08/10).

Està prevista la programació continuada de càpsules de formació en diverses matèries, tal com s’anirà anunciant al nostre web: www.oficinadeclubs.cat