Bona acollida del segon taller formatiu sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives” a Girona

Ahir, dia 13 d’octubre, es va donar el segon taller formatiu organitzat per l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona a la Casa de l’Esport d’aquesta ciutat.

Marcat per un augment important d’assistents respecte a la primera jornada, el segon taller formatiu va ser dirigit també pel responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona, Hipólito Rodriguez.

La participació activa dels clubs, que van expressar els dubtes en relació als conceptes sobre relacions laborals i voluntariat, així com la seva aportació explicant com gestionen els seus voluntaris o treballadors, van fer que el taller fos dinàmic i animat.

Els clubs, a través d’una enquesta, van valorar de forma molt positiva el contingut i el desenvolupament del taller, considerant que havia estat profitós per a la gestió de la seva entitat esportiva. Així mateix, van proposar noves temàtiques que seran tractades als propers tallers.

Les Oficines d’atenció als Clubs tenen l’objectiu d’assessorar les entitats esportives de forma pràctica i concreta de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria laboral. Podeu consultar les dates i inscriure-us als tallers per tot el territori a http://oficinadeclubs.cat/les-relacions-laborals-i-el-voluntariat-en-les-entitats-esportives/.

Recordem que el tercer taller sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives” es durà a terme el proper 20 d’octubre a les 19.00h, a la Casa de l’Esport a Girona, situada al carrer Gaspar Casal, 12, 4t 2a, de Girona.

20161013_201608