Bona assistència a la sessió formativa celebrada a Tortosa (Baix Ebre)

El passat 24 de setembre, es va dur a terme a Tortosa una nova càpsula formativa organitzada per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Terres de l’Ebre (OAC TE) amb la col·laboració de la Representació Territorial de Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport.

La jornada va tractar sobres els aspectes laborals i fiscals d’entitats i clubs esportius i es va donar resposta als dubtes i inquietuds que aquests van manifestar en relació a la normativa que resulta d’obligat compliment.

A la jornada, hi va assistir una cinquantena de participants en representació de clubs i entitats esportives, i va comptar amb l’assistència de Jordi Merino (responsable de les oficines d’atenció als clubs de Catalunya), Carlos Martín (responsable del Departament de RRHH de la UFEC), Roberto Malo (responsable del Departament fiscal de la UFEC), Cinta Espuny, representant territorial a les Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport i Josep Garcia, responsable OAC TE.

Durant la reunió informativa van generar un animat debat i participació entre els assistents.

La UFEC i la Secretaria General de l’Esport tenen confirmades dues càpsules més d’aquí a principis de novembre, la finalitat de les quals és donar suport a totes les entitats esportives arreu del territori i poder facilitar la feina a les persones que les gestionen. Les properes càpsules es duran a terme a Móra d’Ebre (08/10) i Amposta (19/11).

Està prevista la programació continuada de càpsules de formació en diverses matèries, tal com s’anirà anunciant al nostre web: www.oficinadeclubs.cat