Celebrada la primera edició del taller sobre “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” a Girona

By noviembre 8, 2016General, Uncategorized

El passat 3 de novembre portar a terme el primer taller formatiu sobre temàtica de documentació jurídica relativa als clubs i entitats esportives organitzat per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Girona a la Casa de l’Esport d’aquesta ciutat.

Novament diversos clubs i entitats esportives de les comarques gironines es van donar cita a la Casa de l’Esport de Girona per participar al tercer taller formatiu organitzat per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Girona, aquest cop sobre actualització jurídica dels clubs i entitats esportives, a càrrec d’Hipólito Rodriguez.

La nova temàtica va despertar inquietuds als representants dels clubs participants al taller, alguns dels quals ja havien assistit a tallers anteriors. Una vegada finalitzada la presentació es va obrir un torn de preguntes i es va generar un interessant debat sobre les variacions jurídiques i documentals que es donen al dia a dia de cada club on tots els assistents van participar activament.

Aquest nou taller tracta sobre la renovació d’estatuts, juntes directives, certificats i altres aspectes jurídics d’importància cabdal per la gestió dels clubs i entitats esportives. La valoració global dels continguts va ser molt positiva, i tots els clubs van coincidir en què la renovació jurídica és un aspecte que cal tractar a fons per tal d’aconseguir un bon funcionament dels clubs.

Les Oficines d’Atenció als Clubs tenen l’objectiu d’assessorar les entitats esportives de forma pràctica i concreta de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria laboral. Podeu consultar les dates i inscriure-us  als tallers per tot el territori aquí.

Recordem que el tercer taller sobre “Renovació jurídica dels clubs i entitats esportives” es durà a terme el proper 17 de novembre a les 19.00h, a la Casa de l’Esport a Girona, situada al carrer Gaspar Casal, 12, 4t 2a de Girona.

girona