Comencen els tallers per a directius a la demarcació de Lleida

El passat dijous 6 d’octubre va tenir lloc a la sala de reunions del Consell Esportiu del Segrià la primera sessió dels tallers formatius adreçats a directius d’entitats esportives que organitza la UFEC, a través de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, en col·laboració amb la Representació Territorial del Consell Català de l’Esport.

A la inauguració d’aquests tallers va assistir Joan Segura, Representant Territorial del Consell Català de l’Esport a Lleida, qui va fer als assistents una breu presentació dels objectius del projecte d’Oficina d’atenció als Clubs i va animar les entitats presents a fer servir aquesta eina d’assessorament gratuït.

Aquesta primera sessió, amb el títol de “Les relacions laborals i el voluntariat”, va estar adreçada a clubs de la capital del Segrià i forma part d’un pla formatiu per a directius de 4 sessions que s’aniran desenvolupant en els pròxims mesos. La sessió va ser eminentment pràctica i participativa, la qual cosa la va fer molt amena i enriquidora per a tots els assistents.

La pròxima sessió d’aquest taller està prevista per al proper dijous 13 d’octubre i està adreçada principalment a clubs de la comarca del Segrià. Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us aquí.

20161006_190903