El consell comarcal de l’Urgell acull el taller sobre relacions laborals i voluntariat

By noviembre 3, 2016General, Uncategorized

El dijous, 27 d’octubre, la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell a Tàrrega va acollir la quarta sessió del taller sobre relacions laborals i voluntariat adreçat principalment a entitats esportives de les comarques de l’Urgell i la Segarra.

El taller es va iniciar amb una breu presentació del sr. Agustí Rizos, que va explicar quins són els objectius que amb el projecte de l’Oficina d’atenció als Clubs pretén assolir la UFEC, en col·laboració amb la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Lleida. Així mateix, va aprofitar per agrair la col·laboració que per a la realització dels tallers ha fet el Consell Comarcal de l’Urgell, destacant en aquest sentit la bona predisposició del seu president, Salvador Bonjoch.

El taller va resultar eminentment pràctic i forma part del programa de formació adreçat als directius d’entitats esportives que s’ha iniciat aquest mes d’octubre i que se perllongarà fins el pròxim mes de febrer.

Els clubs i entitats assistents es van mostrar molt interessats en els diferents temes que es van anar tractant a partir de la realització d’un cas pràctic, la qual cosa va permetre gaudir d’una sessió molt amena i enriquidora per a tots els assistents.

20161027_195717