El Taller de Relacions laborals i voluntariat arriba també a Mollerussa

El dijous 20 d’octubre es va celebrar la tercera sessió del taller que sobre relacions laborals i el voluntariat s’està impartint des de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida.

Aquesta sessió es va realitzar en una sala de l’edifici de l’Amistat cedida per l’Ajuntament de Mollerussa i estava adreçada principalment als clubs i entitats esportives de les comarques del Pla d’Urgell, les Garrigues i la Noguera.

A la inauguració de la sessió van assistir el senyor Joan Segura, representant territorial de la Secretaria General de l’Esport a Lleida, i el senyor Bernat Díaz, regidor d’esports de l’Ajuntament de Mollerussa, evidenciant d’aquesta manera el seu suport a aquest projecte.

El taller va comptar amb una important assistència de representants de clubs i entitats esportives que van participar activament en la sessió mostrant les seves inquietuds i permetent un diàleg molt fructífer entre tots els assistents.

En aquest sentit, el senyor Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, va explicar que aquesta sessió formava part d’un programa formatiu adreçat a directius, complementari de les càpsules formatives que organitza la UFEC amb els seus especialistes, que se desenvoluparà en quatre sessions durant els pròxims mesos i va animar tots els assistents a participar-hi.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al pròxim dijous 27 d’octubre, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell, a Tàrrega, i estarà adreçada principalment a clubs de la comarca de l’Urgell i la Segarra. Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us aquí.

20161020_190959