El taller sobre fiscalitat esportiva també a Lleida.

El correcte tractament de la fiscalitat és una de les matèries que més preocupen els directius i responsables de les entitats esportives. Per aquest motiu, el passat dijous, 19 de gener, i en el marc dels tallers sobre temàtica jurídica que organitzen l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, es va celebrar una sessió específica.

 

Aquest taller va resultar de molt interès per als assistents, ja que es va determinar quin havia de ser el tractament fiscal de diferents activitats que es realitzen en el marc d’una entitat esportiva, centrant el debat fonamentalment a l’entorn de l’IVA i l’impost de societats.

 

En aquest sentit, i a partir de diferents consultes vinculants, es va explicar quin tractament es feia des de la Direcció General de Tributs de les diferents situacions plantejades, la qual cosa va permetre als assistents resoldre dubtes sobre si estaven actuant correctament des d’un punt de vista fiscal.

 

Finalment, el Sr. Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, va oferir de nou el seu suport i assessorament gratuït a totes les entitats que poguessin conservar algun dubte sobre les qüestions plantejades.

 

La pròxima sessió d’aquest taller està prevista per al dijous 26 de gener, a la sala 5 de l’edifici de l’Amistat, C/ Ferrer i Busquets, 90, de Mollerussa,  i estarà adreçada principalment a clubs del Pla d’Urgell, la Noguera i les Garrigues. Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us a http://oficinadeclubs.cat/tallers/

 

foto