L’Oficina d’atenció als Clubs en esdeveniments esportius

By mayo 30, 2017General

L’Oficina d’atenció als Clubs col·labora en esdeveniments esportius arreu del territori per donar-se a conèixer.

Un dels principals objectius de l’Oficina d’atenció als Clubs és donar-se a conèixer al màxim nombre de clubs i entitats esportives arreu del territori català, motiu pel qual la presència en esdeveniments esportius és clau perquè més gent conegui què és l’Oficina, quins serveis dóna i on estan situades les diferents delegacions.

Amb aquesta premissa, l’equip de treball de l’Oficina ha identificat els esdeveniments esportius d’assistència massiva o de major interès per als clubs per buscar diverses maneres de participar-hi amb l’objectiu de donar-se a conèixer. En alguns casos, l’Oficina ha pactat amb l’organització l’accés a la zona on es desenvolupa l’activitat esportiva per deixar díptics informatius sobre els serveis que ofereix en punts de màxima afluència de gent. Un exemple d’aquest cas és la contrarellotge de la Volta Ciclista a Catalunya celebrada a Banyoles, on l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona va repartir díptics als participants i assistents explicant els serveis de l’Oficina.

oficina de clubs-esdeveniments esportius-tennis-ciclisme

D’altra banda, també s’han fet xerrades informatives sobre el funcionament de l’Oficina d’atenció als Clubs en grans esdeveniments esportius, com per exemple el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Comte de Godó de tennis, on l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona va disposar d’un espai en el qual es van realitzar diverses exposicions dels serveis de l’Oficina a diferents clubs i entitats esportives que havien acudit a l’esdeveniment.

També de forma periòdica, l’Oficina d’atenció als Clubs està present en les diverses Fires de l’Esport que se celebren arreu de Catalunya, amb un espai fix on es duen a terme sessions informatives per a entitats i on aquestes poden fer consultes sobre l’activitat de l’Oficina. Una de les fires amb major afluència de públic va ser la Fira de l’Esport de Lleida, on va ser present l’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona per assessorar a tots els clubs i entitats esportives que s’apropessin a demanar informació.

En aquest sentit, cal destacar també que està prevista la col·laboració de l’Oficina d’atenció als Clubs en l’organització d’esdeveniments esportius de gran afluència, tals com curses d’atletisme o de ciclisme. Aquesta col·laboració tindrà un doble objectiu: assessorar, d’una banda, els clubs i entitats esportives organitzadores a dur a terme de forma correcta l’activitat i, de l’altra, promocionar els serveis que ofereix l’Oficina per donar-se a conèixer.

Finalment, cal valorar de forma positiva la presència de l’Oficina d’atenció als Clubs en esdeveniments esportius des d’un darrer punt de vista. La majoria de clubs i entitats que han demanat assessorament a l’Oficina, ho han fet després de veure la presència de l’Oficina en esdeveniments esportius.