Èxit a la segona sessió del taller “Relacions laborals i voluntariat” a l’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona

L’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona, en col·laboració amb la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona, va impartir ahir 20 d’octubre la segona sessió del taller formatiu “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives”

Molt bona acollida a la segona sessió del taller formatiu, amb l’assistència de catorze membres de junta, representats de diferents clubs i entitats esportives d’arreu de les comarques tarragonines. El taller va anar a càrrec de la UFEC, a través de la responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona, Isabel Alba, i es va dur a terme al pis de les Delegacions de les Federacions.

Durant el transcurs de la sessió es van resoldre les consultes sobre la temàtica i es van anar generant petits debats sobre situacions pròpies dels clubs representats.

Aquests tallers formatius que s’estan impartint a totes les Oficines d’atenció als Clubs de Catalunya són una iniciativa més per tal de cobrir les necessitats dels clubs i entitats esportives, i donar a conèixer una eina accessible en serveis gratuïts d’assessorament.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al dijous 27 d’octubre a les 19:00 h a la mateixa ubicació: Carrer Comte de Rius, 2, entresòl, de Tarragona.

20161020_201521