Èxit d’assistència i participació al segon taller sobre “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” a Girona

By noviembre 25, 2016General, Uncategorized

El passat 24 de novembre l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona va donar el segon taller formatiu sobre obligacions en matèria jurídica i documental relativa als clubs i entitats esportives.

La Casa de l’Esport de Girona es va omplir de clubs i entitats esportives per participar en el quart taller formatiu organitzat per l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona, aquesta vegada sobre actualització jurídica. El taller va estar marcat per la nombrosa assistència i participació de diversos membres de juntes directives de clubs i entitats esportives interessats en resoldre dubtes i aportar noves experiències en la matèria.

La renovació d’estatuts o de juntes directives, així com el procediment per demanar certificats, van generar dubtes i preguntes als assistents al taller, la qual cosa va crear un interessant debat. Acabada la presentació, els clubs van exposar la seva situació jurídica i documental general, es van extreure conclusions sobre les necessitats de cada tràmit i es van donar consells per la gestió jurídica de cada club.

Aquest taller tracta sobre “Actualització jurídica de clubs i entitats esportives” amb punts com la renovació d’estatuts, juntes directives, certificats i altres aspectes jurídics d’importància cabdal per a la gestió dels clubs i entitats esportives. La valoració dels continguts d’aquest darrer taller va ser molt positiva, i tots els clubs van concloure que cal tenir el club actualitzat per estalviar-se problemes futurs en matèria jurídica.

Les Oficines d’atenció als Clubs tenen l’objectiu d’assessorar les entitats esportives de forma pràctica i concreta de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria jurídica. Podeu consultar les dates i inscriure-us  als tallers per tot el territori a http://oficinadeclubs.cat/.

Recordem que l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona programarà tallers formatius amb noves temàtiques derivades de les propostes de clubs i entitats esportives durant el pròxim mes de desembre.

girona