Èxit de la 2a Càpsula formativa a clubs i entitats a la Sènia (Montsià)

By septiembre 14, 2015General, Uncategorized

La Sala de plens de l’Ajuntament de la Sènia va acollir, dimecres passat, la 2a Càpsula formativa ‘Jornada Tècnica de Gestió d’Entitats i Clubs Esportius’, organitzada per l’Oficina d’atenció a Clubs de les Terres de l’Ebre amb l’Ajuntament de la Sènia i la Representació Territorial de les Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport.

L’acte va comptar amb la participació de Jordi Merino, Carlos Martín i Roberto Malo, en representació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), i amb la presència de Cinta Espuny, representant territorial a les Terres de l’Ebre de la SGE, i Joan Moisés, alcalde de la localitat. Durant la reunió informativa, a la qual van assistir mig centenar de responsables de clubs i entitats esportives, es van tractar aspectes generals de la gestió d’aquestes entitats en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.

La UFEC i la Secretaria General de l’Esport tenen confirmades fins a 6 càpsules d’aquí a principis d’octubre, la finalitat de les quals és donar suport a totes les entitats esportives arreu del territori i poder facilitar la feina a les persones que les gestionen. Les properes càpsules es duran a terme a Lleida (15/09), Banyoles (22/09), Tortosa (24/09), Gandesa (01/10), Tarragona (05/10) i Móra d’Ebre (08/10).