Èxit de participació a la sessió informativa a la Pobla de Mafumet (Tarragonès)

By septiembre 2, 2015General, Uncategorized

El passat dilluns dia 31 d’agost es va dur a terme la primera sessió formativa organitzada per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Tarragona amb la regidoria d’esports de l’Ajuntament de la Pobla de Mafumet (Tarragonès).

La jornada va tractar sobres els aspectes laborals i fiscals d’entitats i clubs esportius i es va donar resposta als dubtes i inquietuds que aquests van manifestar pel que fa la normativa que resulta d’obligat compliment en matèria fiscal i laboral.

A la jornada, hi va assistir una bona representació de clubs i entitats esportives del municipi, trenta-cinc participants, i va comptar amb l’assistència de la Sra. Isabel Alba, responsable de l’Oficina d’Atenció als Clubs de Tarragona, el Sr. Jordi Merino, responsable de les Oficines d’Atenció als Clubs de Catalunya i el Sr. Carlos Martín, responsable del departament laboral de la UFEC.

Està prevista la programació continuada de càpsules de formació en diverses matèries, tal com s’anirà anunciant al nostre web: www.oficinadeclubs.cat

 segona imatge