Èxit del segon Taller formatiu sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives” de l’Oficina Barcelona Comarques

L’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques va celebrar ahir a la tarda el segon taller formatiu per a entitats esportives sobre “Les relacions laborals i el voluntariat”.

L’acollida va ser molt satisfactòria entre els presents, una quinzena de membres de clubs i entitats esportives d’arreu de la provincia de Barcelona, que es van mostrar molt participatius en les relacions dels clubs amb els voluntaris.

El responsable del taller, Aleix Agudo, va concloure el mateix amb l’exposició del procediment per sol·licitar el Certificat d’antecedents sexuals, requerit a totes aquelles persones que desenvolupin l’activitat en contacte amb menors d’edat.

D’aquesta forma, l’Oficina d’atenció als Clubs de la UFEC busca assessorar les entitats esportives d’una forma més propera i directa. Un projecte que es durà a terme al llarg de l’any arreu del territori. Es poden consultar els pròxims Tallers a la nostra pàgina web: www.oficinadeclubs.cat.

20161003_190624