Èxit total de participació en el segon cicle dels tallers programats a Tortosa (Baix Ebre) “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” ha estat el tema impartit en aquesta ocasió

By noviembre 18, 2016General, Uncategorized

Ahir, 17 de novembre, al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, es va iniciar el segon cicle de tallers formatius amb la temàtica referent a la tramitació administrativa-jurídica dels clubs.

La inscripció dels participants va superar les previsions inicials i la sala habilitada per a la sessió d’ahir a la nit es va omplir de gom a gom.

Els 21 assistents van participar activament de la dinàmica del taller i van aprofitar per resoldre els dubtes que tenien respecte als canvis i modificacions de membres de junta, eleccions, estatuts, etc.

Igual que en les darreres edicions, el Taller va anar a càrrec de Josep Garcia, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre, acompanyat de Jesús Martí, tècnic de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

En acabar, els representants dels clubs van manifestar el suport a aquestes sessions, doncs els permet una formació continuada amb un format planer i entenedor, a la vegada que molt participatiu i dinàmic.

Cal recordar que el pròxim 24 de novembre a les 19:30 hores es durà a terme de nou el mateix taller al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, que tancarà el cicle a la capital del Baix Ebre.

Si voleu més informació, contacteu amb l’Oficina al correu electrònic terresdelebre@oficinadeclubs.cat o al telèfon 877 180 305.

20161117_193917