Gran acollida de la celebració del Taller formatiu sobre “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” de l’Oficina Barcelona Comarques

L’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona comarques va celebrar aquest dimecres passat el tercer taller formatiu per a entitats esportives. En aquesta ocasió el taller tenia per objecte “L’actualització jurídica dels clubs i entitats esportives”. L’acollida va ser molt satisfactòria entre els assistents, una dotzena de membres de clubs i entitats esportives de diferents comarques de la província de Barcelona.

Els presents van participar activament en l’apartat de modificació d’estatuts i tots aquells continguts que introdueix com a novetat el Decret 55/2012, de 29 de maig, que obliga totes aquelles entitats que tinguin antics els estatuts, a renovar-los.

Tanmateix, l’àmbit de certificats digitals i tots els passos a seguir van centrar l’atenció dels presents, posant èmfasi en les dades i documentació requerida per realitzar els tràmits electrònicament.

El responsable del taller, Aleix Agudo, va cloure la jornada amb l’explicació del procediment per sol·licitar el Certificat d’antecedents sexuals, requerit a totes aquelles persones que tinguin contacte amb menors d’edat en el desenvolupament de la seva activitat.

D’aquesta forma, es va tancar el darrer taller que porta a terme l’Oficina d’atenció als Clubs, que busca assessorar les entitats esportives d’una forma més propera i directa. Un projecte que es durà a terme al llarg de l’any arreu del territori. Es podran consultar els propers Tallers al nostre portal web: www.oficinadeclubs.cat.

20161019_200609