Impartit el darrer taller “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” al Centre Cívic Ferreries de Tortosa (Baix Ebre)

By noviembre 25, 2016General, Uncategorized

La Sala de Formació del Centre Cívic Ferreries va ser escenari ahir dia 24 de novembre del segon taller que tenia l’objectiu assessorar i aclarir tots aquells dubtes que envolten la renovació de les juntes dels clubs i entitats, així com possibles modificacions en la composició de les mateixes durant la vigència del mandat. També tot allò que afecta l’actualització dels estatuts, modificacions parcials, etc. Així com quins són els registres documentals que cal tenir presents en la gestió dels clubs.

Per un altre costat, a la presentació es va guiar els assistents per obtenir el ‘certificat digital’, tant necessari per a qualsevol tràmit i, a continuació, la manera de sol·licitar el ‘certificat de delictes sexuals’.

Una vegada més, la participació de la dotzena d’assistents va ser molt activa i profitosa, donat que són temes que els preocupen i que s’hi troben amb freqüència.

Com va sent habitual, el Taller va anar a càrrec de Josep Garcia, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre, i de Jesús Martí, tècnic de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

En acabar, el grau de satisfacció manifestat pels representants dels clubs ens encoratja a seguir en aquest format d’acompanyament i assessorament.

Recordem que el pròxim 1 de desembre a les 19:30 hores es durà a terme de nou el mateix taller al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.

Si voleu més informació, contacteu amb l’oficina al correu electrònic terresdelebre@oficinadeclubs.cat o al telèfon 877 180 305.

ebre