Impartit el darrer Taller formatiu sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives” a Tortosa (Baix Ebre)

Ahir, 13 d’octubre, al Centre Cívic Ferreríes de Tortosa, es va tancar el primer cicle dels tallers programats que han tractat sobre les relacions laborals i el voluntariat.

Igual que en les darreres edicions, el Taller va anar a càrrec de Josep Garcia, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre, acompanyat de Jesús Martí, tècnic de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

Els clubs assistents van generar una animada i molt positiva participació en els debats generats com a conseqüència dels temes tractats. Tant és així que la durada del taller va superar el temps establert per al mateix.

La valoració que van fer a la finalització del taller va ser molt positiva.

De les enquestes que durant aquestes jornades s’han anat recollint, es desprèn quins són els temes que els preocupen i que seran motiu de nous continguts per als propers tallers.

Cal recordar que el proper 20 d’octubre a les 19:30 hores es durà a terme de nou el mateix taller al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre – Móra la Nova, i que tancarà el cicle.

Si voleu més informació, contacteu amb l’oficina al correu electrònic terresdelebre@oficinadeclubs.cat o al telèfon 877 180 305.

20161013_202148