Jornada Tècnica de Gestió d’Entitats i Clubs Esportius a Amposta (Montsià)

By noviembre 20, 2015General, Uncategorized

Ahir 19 de novembre va tenir lloc al Consell Comarcal del Montsià d’Amposta la càpsula formativa “Jornada Tècnica de Gestió d’Entitats i Clubs Esportius” organitzada per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Terres de l’Ebre (OAC Terres de l’Ebre) amb la col·laboració de la Representació Territorial de Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport.

La jornada tenia com a finalitat donar resposta als dubtes i inquietuds dels clubs en relació a la normativa que els resulta d’obligat compliment en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.

Hi van assistir una  seixantena de clubs i entitats esportives de la zona. La presentació de l’acte va anar a càrrec del Conseller Comarcal el Sr. Francesc Antoni Lavega Serra i acompanyats de Cinta Espuny, representant territorial a les Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport. La jornada va anar a càrrec de Jordi Merino (responsable de les Oficines d’Atenció als Clubs de Catalunya), Carlos Martín (responsable del Departament de RH de la UFEC) Roberto Malo (responsable del Departament fiscal de la UFEC)  i Josep Garcia, responsable OAC Terres de l’Ebre.

foto 2