Jornada Tècnica de Gestió d’Entitats i Clubs Esportius a Banyoles (Pla de l’Estany)

By septiembre 29, 2015General, Uncategorized

El passat dia 22 de setembre va tenir lloc la primera càpsula formativa organitzada per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Girona (OAC Girona) amb la col·laboració de la Representació Territorial de Girona de la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de Banyoles.

 

La jornada tenia com a finalitat donar resposta als dubtes i inquietuds dels clubs en relació a la normativa que els resulta d’obligat compliment en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.

 

La importància i la vigència dels temes que es van tractar va propiciar la intervenció dels assistents així com un interessant debat al voltant de les qüestions plantejades i del dia a dia dels clubs.

 

A la jornada, hi va assistir una quinzena de clubs i entitats esportives de la zona i va anar a càrrec de Carlos Martín responsable del Departament laboral de la UFEC i de Jordi Merino responsable de les Oficines d’Atenció als Clubs de Catalunya acompanyats pel Sr. Miquel Noguer, alcalde Banyoles i Hipólito Rodríguez, responsable OAC Girona.

 

Durant la reunió informativa es van tractar aspectes generals de la gestió d’aquestes entitats en matèria fiscal, laboral, comptable i jurídica.