La germanor a l’handbol català, un repte de l’Handbol Escola Pia de Granollers

By enero 18, 2018General

L’equip d’Handbol de l’AEE Escola Pia de Granollers va iniciar la temporada 2017-18 amb el repte de crear germanor entre els equips de la categoria 3a Catalana Sènior d’Handbol. És per això que van decidir apropar el tercer temps a l’handbol.

El tercer temps és un espai de germanor postpartit, natural de l’esport del Rugbi des de les categories inferiors fins a les professionals, en què els equips contrincants es troben al final del partit en un espai on l’equip local els prepara un refrigeri.

En paraules del responsable de la iniciativa, i jugador de l’equip granollerí, Bernat Levit Oliver: “Volíem aconseguir dur l’esport més enllà, i per això vam proposar fer el tercer temps. Des de l’inici tot l’equip es va implicar i ara podem dir que tenim bona relació amb molts equips. Durant el partit tots volem guanyar, igual que els nostres rivals, però un cop finalitzat hem viscut moments molt divertits comentant les jugades i les accions més divertides al tercer temps”.

Fruit d’això, en aquests primers mesos de competició, molts dels clubs que s’han enfrontat a l’equip al Pavelló Congost de Granollers han destacat la iniciativa molt positivament, agraint la seva organització i sent partícips de la germanor que genera.

Així mateix, destaca l’impulsor de la iniciativa que “el nostre repte és que això s’encomani a la resta d’equips, no només de la nostra categoria, i així es pugui crear una ambient d’esportivitat i germanor entre tots els jugadors fora del 40×20”.

Des de l’Oficina d’atenció als Clubs defensem la gestió professional de les entitats esportives des de l’apartat jurídic com també des de l’emocional. És per això que els valors que representen l’esport, com la germanor amb el contrincant, fan créixer el teixit esportiu del país.