La seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre va acollir ahir dia 1 de desembre, la presentació del Taller formatiu “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives”, a Móra d’Ebre

By diciembre 7, 2016General, Uncategorized

El Taller impartit el dia 1 de desembre als disset participants que es van reunir a la ciutat de Móra d’Ebre va tancar el segon cicle d’aquestes sessions formatives i que tractava de l’actualització jurídica.

De la mateixa manera que es va fer amb el primer, el responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre, Josep Garcia, i el tècnic de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, Jesús Martí, es van desplaçar a la veïna localitat per tal d’apropar informació i formació a les entitats de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta.

El contingut del taller, que abordava temes estatutaris, modificacions de membres de junta, règim documental, certificats digitals i de delictes sexuals, va despertar l’interès dels assistents.

Temes tan habituals als clubs, i a la vegada tan important tenir-los actualitzats, van generar un animat debat i participació que va facilitar la resolució als dubtes plantejats. A la vegada que es va recordar com s’ha de procedir en cada cas.

L’obtenció del certificat digital i el certificat de delictes sexuals va tancar el taller amb una presentació “guiada” que de forma pràctica van poder constatar els assistents.

La implicació i elevada participació que van tenir els responsables dels clubs va superar, de llarg, la durada prevista del taller. Fet aquest que ens anima a continuar en la línia formativa i propera a les entitats.

tebre