L’Oficina d’atenció als Clubs comença a Lleida el taller sobre «Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives»

By noviembre 14, 2016General, Uncategorized

Com a continuació a la formació iniciada amb el taller sobre Relacions Laborals i Voluntariat, l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida va començar el passat dijous 10 de novembre el taller que porta per títol “Actualització jurídica del clubs i entitats esportives”.

Aquest nou taller forma part del programa de formació per a directius que s’està impartint des de l’Oficina d’Atenció als Clubs i que se desenvoluparà properament també a Mollerussa i a Tàrrega.

Amb aquesta formació es pretén informar i conscienciar els directius d’entitats esportives de la necessitat de disposar d’una situació jurídica regularitzada, incidint en aquells aspectes relatius a la necessària actualització d’estatuts i quines són les obligacions que es deriven des del punt de vista del Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya.

Novament es va impartir una sessió eminentment pràctica en què tots els assistents van poder aportar les seves experiències, la qual cosa va permetre posar sobre la taula problemes comuns i la manera d’abordar-los.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al pròxim dijous 17 de novembre, a la sala 5 de l’Edifici de l’Amistat de Mollerussa, i estarà adreçada principalment a clubs de la comarca del Pla d’Urgell, Les Garrigues i la Noguera.

Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us aquí. 

20161110_201228