L’Oficina d’atenció als Clubs de Girona va dur a terme el Taller formatiu “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives”

By septiembre 30, 2016General, Uncategorized

Ahir, 29 de setembre, l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona va donar el primer taller formatiu amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport a Girona.

El responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona, Hipólito Rodriguez, va donar la benvinguda als assistents i va presentar aquest nou model d’acció impulsada per les Oficines d’atenció als Clubs. A mida que s’anaven explicant conceptes, els participants exposaven els seus dubtes en relació a la temàtica laboral i de voluntariat i aquests eren resolts pel responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Girona.

Els assistents al taller van tenir una participació molt activa, generant debat i explicant exemples particulars de gestió de cada entitat esportiva.

L’objectiu d’aquest nou format és assessorar els clubs de forma pràctica de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria laboral; és per aquest motiu que arreu del territori també es durà a terme el mateix taller. Podeu consultar les dates i inscriure-us a http://oficinadeclubs.cat/tallers/

D’altra banda, el pròxim 6 d’octubre a les 19.00 hores es durà a terme de nou el mateix  taller a la Casa de l’Esport a Girona, situada al carrer Gaspar Casal, 12, 4t 2a, de Girona.

20160929_183728