L’Oficina d’atenció als Clubs de les Comarques de Barcelona arriba a Vic

By febrero 23, 2017Vic

L’oficina d’atenció als Clubs ofereix els seus serveis, des del passat 9 de febrer, cada dijous a l’Institut Municipal d’Esports de Vic

L’Ajuntament de Vic i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) han signat un conveni de col·laboració perquè l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques ofereixi els seus serveis de gestió i assessorament a clubs i entitats esportives tots els dijous a l’Institut Municipal d’esports (IME) de Vic (C/ Fura, s/n, Mas Osona). L’horari d’atenció als clubs és cada dijous de 9 a 14 h i de 15 a 17 h.

L’objectiu d’aquest acord és apropar els serveis de l’Oficina d’atenció als Clubs a les entitats esportives que per motius geogràfics queden allunyades de la seu central, a la ciutat de Barcelona. Així, tots els clubs i entitats esportives tant del mateix municipi de Vic com de municipis propers podran visitar l’Oficina per informar-se i assessorar-se sobre la gestió del seu club.

Podeu contactar amb el responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques, Aleix Agudo, a través de l’adreça electrònica barcelonacomarques@oficinadeclubs.cat o bé per telèfon al 93 249 03 10.

Les Oficines d’atenció als Clubs van néixer per assessorar en diferents àmbits, com el jurídic, fiscal, comptable o laboral, als clubs i entitats esportives de Catalunya per tal de cobrir les necessitats que aquests tenen actualment. Les consultes poden ser presencials, telefòniques o on line.