L’UFEC i l’OAC presents els pròxims dies 12,13 i 14 de febrer a la 3a edició del STM-Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya organitzat per la Fira de Lleida

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i l’ OAC serà present per segon any consecutiu a la tercera edició del STM-Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya organitzat per la Fira de Lleida, que es durà a terme en el recinte firal de Lleida els pròxims dies 12, 13 i 14 de febrer de 2016.

Aquest conveni es fonamenta en la inquietud per l’esport, la natura i per tot el nostre territori, i la UFEC estarà present amb un estand on es farà difusió de les federacions esportives catalanes i les seves modalitats, així com els serveis que s’ofereixen gratuïtament des de les Oficines d’Atenció als Clubs de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran.

El STM-Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya està destinat als usuaris i professionals dedicats als esports en general, les activitats outdoor, els esports de muntanya i al turisme de natura, tots els quals tenen una cita ineludible amb el III STM-Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya, ja que la fira està dedicada a l’esport com enllaç vehicular en el turisme, i no hi ha cap altre saló d’aquestes característiques al sud d’Europa. Durant tot el cap de setmana Fira de Lleida ha programat en el marc del certamen conferències, jornades tècniques, tallers, presentacions, sortejos, demostracions, exposicions i curses amb l’esport i el turisme com a eixos vertebradors.

La UFEC disposa d’invitacions per a cada federació per assistir al Saló de l’Esport i Turisme de Muntanya.

Les persones federades que acudeixin directament a la Fira de Lleida podran accedir al recinte amb un descompte 2×1 (dues entrades al preu d’una) amb la presentació del carnet federatiu vigent i el seu DNI.

Per a més informació sobre el STM podeu visitar el web www.stmlleida.com o contactar a través del correu  stm@firadelleida.com o al telèfon d’atenció al visitant 973 70 50 04.