L’ús de les TIC en els clubs esportius

By febrero 1, 2018General

En una societat on molta informació ja navega per Internet, cal preguntar-se quin paper poden jugar els clubs esportius en aquest tema, i com poden utilitzar aquesta eina.

Existeixen diferents maneres de fer ús de les TIC i, des de les oficines, us plantegem diverses vies.

Avui dia hi ha diferents aplicacions que es poden utilitzar en el món de l’esport (sense la necessitat de ser un club de dimensions elevades) i que serveixen per compartir informació amb les famílies, utilitzar diferents eines per ajudar a treballar competències personals dels esportistes i, fins i tot, per conèixer el grau de fatiga dels nens i nenes i com això pot afectar les lesions. Aplicacions senzilles que recullen tota aquesta informació i que mitjançant preguntes curtes i fàcils de respondre, o en format videojoc, ajuden a recopilar dades sobre els i les esportistes.

L’ús d’un portal, blog o bústia de consultes i reclamacions, per tal que les famílies o usuaris del club esportiu puguin fer arribar les seves inquietuds, inclús des de l’anonimat. A més, des del club es poden utilitzar diferents pàgines web per tal de crear un espai privat entre família i club i compartir allà diferent informació sobre el nen o nena: comentaris sobre les sessions d’entrenament i/o partits, dubtes, etc.

Tenir una pàgina web actualitzada i de fàcil comprensió pot ajudar a ser un club més atractiu. Compartir quines activitats es fan, les novetats que s’introdueixen, entrevistes, fotos, vídeos… l’ús de les pàgines web és una bona manera de presentar el club a les xarxes socials.

informació compartida