Mollerussa: Èxit d’assistència al taller sobre «Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives»

By noviembre 21, 2016General, Uncategorized

El passat dijous, 17 de novembre, a la sala 5 de l’edifici de l’Amistat de Mollerussa es va celebrar la segona sessió formativa per a responsables de clubs i entitats esportives que organitza l’Oficina d’Atenció als Clubs de Lleida en col·laboració amb el Consell Català d’Esports i la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Mollerussa.

Aquesta sessió va tractar sobre les obligacions legals que des d’un punt de vista estrictament jurídic i documental recauen sobre clubs i entitats esportives en general. Així mateix, també se van donar algunes orientacions de tipus pràctic en relació amb els tràmits a fer al Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya i l’expedició de certificats de signatura digital i de no estar inclòs en el registre de delinqüents de caràcter sexual que exigeix la normativa actual sobre protecció a la infància.

El taller va comptar amb una gran assistència d’entitats de la zona i va ser novament molt participatiu la qual cosa va permetre resoldre tant dubtes genèrics com d’altres més particulars.

Finalment, el sr. Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’Atenció als Clubs de Lleida, va oferir el seu suport i assessorament gratuït a totes les entitats que poguessin conservar algun dubte sobre les qüestions plantejades.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al proper dijous 24 de novembre, a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell, c/Agoders 16, Tàrrega, i estarà adreçada principalment a clubs de la comarca de la Segarra i de l’Urgell. Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us a http://oficinadeclubs.cat/les-relacions-laborals-i-el-voluntariat-en-les-entitats-esportives/

mollerussa