Primera Càpsula Formativa organitzada per l’OAC de l’Alt Pirineu i Aran celebrada el dijous 9 de juny al Pont de Suert (Alta Ribagorça)

El passat dijous dia 9 de juny, es va dur a terme la primera càpsula formativa organitzada per l’Oficina de Clubs de l’Alt Pirineu i Aran amb el suport de l’Ajuntament del Pont de Suert.

La jornada va tractar sobres els aspectes tècnics i administratius sobre gestió d’entitats i clubs esportius i es va donar resposta als dubtes i inquietuds que aquests van manifestar respecte la normativa que resulta d’obligat compliment en matèria jurídica, fiscal i laboral.

A la jornada, hi va assistir una bona representació de clubs i entitats esportives del territori i va comptar amb l’assistència de la Sra. Eugènia Llonch, responsable de l’Oficina de Barcelona Ciutat, el Sr. Marià Pla, responsable de l’oficina de Clubs de l’Alt Pirineu i Aran i el Sr. Jordi Merino, responsable de les Oficines d’Atenció als Clubs de Catalunya.

Està prevista la programació continuada de càpsules de formació en diverses matèries, tal com s’anirà anunciant al nostre web: www.oficinadeclubs.cat