Primera sessió del Taller “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” a Tarragona

By noviembre 21, 2016General, Uncategorized

Ahir 17 de novembre, es va dur a terme la primera sessió organitzada per l’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport de Tarragona.

Tal com veníem anunciant, per al mes de novembre estan previstos dos tallers al pis de les Delegacions de Federacions de Tarragona, impartits per la Sra. Maite Figuerola, Responsable de Suport Administratiu a la Representació Territorial de l’Esport a Tarragona, i la Sra. Isabel Alba, Responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Tarragona.

Els assistents, membres de les juntes directives de diferents clubs i entitats esportives, van participar activament, propiciant petits debats després de l’explicació de cada mòdul de continguts.

Aquest nou taller tracta sobre la renovació d’estatuts, juntes directives, el registre oficial de professionals de l’esport, certificats i altres aspectes jurídics d’importància per a la gestió dels clubs i entitats esportives.

Recordem que el pròxim taller sobre “Actualització jurídica dels clubs i entitats esportives” es durà a terme el pròxim 24 de novembre a les 19.00 h, a Comte de Rius, 2, entresòl de Tarragona.

Per més informació, podeu contactar amb Oficina d’atenció al club de Tarragona.

20161117_195915