Propera càpsula formativa sobre Comptabilitat i Fiscalitat per a entitats a Tortosa (Baix Ebre)

El dijous dia 10 de març, a les 19.00 h, tindrà lloc a al Centre Cívic Ferreries de Tortosa, situat a la Plaça Mestre Monclús s/n, la càpsula formativa titulada “Comptabilitat i Fiscalitat per a entitats organitzada per l’Oficina de Clubs de Terres de l’Ebre amb el suport de la Representació Territorial de la Secretaria General de l’Esport a les Terres de l’Ebre, en la qual es tractaran aspectes generals dels clubs en matèria comptable i fiscal.

Per a la realització d’aquesta càpsula, comptarem amb l’assistència de la Sra. Cinta Espuny, representant territorial a les Terres de l’Ebre de la Secretaria General de l’Esport, Sr. Roberto Malo, responsable del departament fiscal de la UFEC, del Sr. Jordi Merino, responsable de les oficines d’atenció als clubs i del Sr. Josep Garcia, responsable de l’OAC de Terres de l’Ebre.

Així mateix, us informem que durant la sessió es durà a terme la presentació del programa informàtic UFEC Clubs per a la gestió de socis i comptabilitat de les vostres entitats.

Podeu fer la inscripció, clicant al següent enllaç: http://oficinadeclubs.cat/inscriuret/