Segona sessió del taller sobre Relacions laborals i voluntariat a l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida

El passat dijous 13 d’octubre es va celebrar la segona sessió del taller sobre relacions aborals i voluntariat que imparteix l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida. Aquesta segona sessió estava adreçada principalment als clubs i entitats esportives de la comarca del Segrià.

Els clubs assistents van mostrar que, tot i pertànyer a diferents modalitats esportives, les problemàtiques que es plantegen són comunes i d’interès general per a tots, la qual cosa va propiciar un diàleg molt enriquidor per a tots els assistents.

En aquest sentit, el Sr. Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, va manifestar que la dinàmica d’aquesta activitat, feta en petit format i complementària de les càpsules formatives que organitza la UFEC, permet aprofundir en aspectes pràctics i de detall de gran interès per a les entitats, fet que afavoreix que sigui molt ben valorada pels participants.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al pròxim dijous 20 d’octubre, a la sala 5 de l’Edifici de l’Amistat de Mollerussa, i estarà adreçada principalment a clubs de la comarca del Pla d’Urgell, Les Garrigues i la Noguera.

Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us aquí. 

20161013_202257