Sessió sobre «Actualització Jurídica dels clubs i entitats esportives» al Consell Comarcal de l’Urgell

By noviembre 29, 2016General, Uncategorized

El  dijous, 24 de novembre, la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Urgell a Tàrrega va acollir la sessió sobre actualització jurídica dels clubs i entitats esportives adreçada principalment a clubs i entitats de l’Urgell i la Segarra.

Novament es va intentar fer una sessió formativa des d’un punt de vista pràctic que permetés els assistents participar activament i resoldre dubtes jurídics i d’inscripció en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, també es va aportar informació pràctica sobre com sol·licitar el certificat de signatura digital i de no estar inclòs en el registre de delinqüents de caràcter sexual que exigeix la normativa actual sobre protecció a la infància.

Entre altres temes també es va tractar de les obligacions per les entitats que deriven de la LOPD i de la Llei de prevenció del blanqueig de capitals.

Finalment, el Sr. Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, va oferir el seu suport i assessorament gratuït a totes les entitats que poguessin conservar algun dubte sobre les qüestions plantejades.

tarrega