Taller formatiu sobre “Actualització jurídica de clubs i entitats esportives” a les comarques de Barcelona

By noviembre 23, 2016General, Uncategorized

El passat dilluns 21 de novembre, va tenir lloc un nou taller organitzat per l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona comarques amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport a Barcelona.

El responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona comarques, Aleix Agudo, va  iniciar el taller donant la benvinguda als presents al Taller sobre la salut jurídica de les entitats esportives i les modificacions normatives actuals. Tot seguit, va donar resposta de manera pràctica als dubtes i inquietuds dels clubs en matèria de modificació d’estatuts i certificats digitals.

Els aspectes tractats durant la reunió informativa van generar un interès palpable al llarg del taller pels presents, que van exposar diferents situacions actuals en el seu dia a dia a càrrec del club.

L’objectiu d’aquest nou format és assessorar els clubs de forma pràctica de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria d’actualització jurídica; és per aquest motiu que arreu del territori també es durà a terme el mateix taller.

Podeu consultar les dates i inscriure-us al proper taller del dia 24 de novembre a Girona: http://oficinadeclubs.cat/inscripcio-girona-24novembre/

taller-bcn-comarques-21-11-2016