Taller formatiu sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en Entitats Esportives” a les Comarques de Barcelona

By diciembre 21, 2016General, Uncategorized

El passat dilluns 19 de desembre va tenir lloc un nou taller organitzat per l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport a Barcelona.

El responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques, Aleix Agudo, va  iniciar el taller donant la benvinguda als presents al Taller les relacions laborals i el voluntariat en les Entitats Esportives. Tot seguit, va donar resposta de manera pràctica als dubtes que exposaven els presents sobre les relacions laborals existents en les Entitats Esportives.

Els temes tractats durant el Taller informatiu van generar un interès comú al llarg de la reunió pels presents, posant èmfasi també en l’explicació sobre el voluntariat.

L’objectiu d’aquest nou format és assessorar els clubs de forma pràctica de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria d’actualització jurídica, és per aquest motiu que arreu del territori també es durà a terme el mateix taller.

foto-comarques