Bona acollida del primer Taller formatiu a l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques (Barcelonès)

By septiembre 28, 2016General, Uncategorized

El passat dilluns 26 de setembre, es va dur a terme un nou taller organitzat per l’Oficina d’Atenció als Clubs de Barcelona Comarques amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport a Barcelona, en matèria de relacions laborals i voluntariat en els clubs i entitats esportives.

El responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Barcelona Comarques, Aleix Agudo, va  iniciar al taller donant la benvinguda als assistents. Tot seguit, va donar resposta de manera pràctica als dubtes i inquietuds dels clubs en matèria de relacions laborals i voluntariat.

Els aspectes tractats durant la reunió informativa van generar un animat debat i participació entre els assistents.

L’objectiu d’aquest nou format és assessorar els clubs de forma pràctica de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria laboral, és per aquest motiu que arreu del territori també es durà a terme el mateix taller. Podeu consultar les dates i inscriure-us a http://oficinadeclubs.cat/les-relacions-laborals-i-el-voluntariat-en-les-entitats-esportives/ .

Tanmateix el pròxim 3 d’octubre a les 19.00 hores es durà a terme de nou el mateix  taller a la Casa de l’Esport a Barcelona, situada a la Rambla Guipúscoa 23-25, 4t de Barcelona.

img-20160927-wa0031