Taller formatiu sobre “Les relacions laborals i el voluntariat en les entitats esportives” a Tortosa (Baix Ebre)

By septiembre 23, 2016General, Uncategorized

Ahir, 22 de setembre, es va dur a terme un nou taller organitzat per l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre amb la col·laboració de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre.

El responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Terres de l’Ebre, Josep Garcia, conjuntament amb el tècnic de la Representació Territorial, Jesús Martí, van iniciar el taller donant la benvinguda als assistents. Tot seguit, van donar resposta de manera pràctica als dubtes i inquietuds dels clubs en matèria de relacions laborals i voluntariat.

Els aspectes tractats durant la reunió informativa van generar un animat debat i participació entre els assistents.

L’objectiu d’aquest nou format és assessorar els clubs de forma pràctica de quines són les obligacions legals que tenen, en aquesta ocasió en matèria laboral. És per aquest motiu que arreu del territori també es durà a terme el mateix taller des de la pròxima setmana. Podeu consultar les dates i inscriure-us a http://oficinadeclubs.cat/les-relacions-laborals-i-el-voluntariat-en-les-entitats-esportives/ .

Tanmateix el pròxim 29 de setembre a les 19.30 hores es durà a terme de nou el mateix taller al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa (Si voleu més informació, contacteu amb l’oficina al correu electrònic terresdelebre@oficinadeclubs.cat o al telèfon 877 180 305).

20160922_195456