El “Team building” a les entitats esportives

By diciembre 22, 2017General

En anteriors notícies parlàvem de la importància de l’Equip tècnic a les entitats esportives (https://oficinaclubs.cat/lequip-tecnic-dins-dun-club-esportiu/ ). Doncs bé, en aquest cas, volem destacar la relació entre aquests professionals que integren el club i com es pot aconseguir la seva millora.

El concepte de “Team building” es defineix com a creixement d’equip. Les jornades de “Team building” són activitats o exercicis que permeten als diferents professionals de l’entitat relacionar-se com un equip, encara que les seves tasques siguin diferents. L’essència d’aquestes activitats consisteix a unir esforços per un mateix objectiu, que és l’èxit esportiu de l’entitat.

A més, permetrà créixer professional i personalment als membres de l’entitat, fet que serà determinant en la millora de resultats esportius del club, siguin esports d’equip o esports de pràctica individual.

Conèixer els companys en el club és determinant en el desenvolupament de les tasques de cadascú, és per això que des de l’Oficina d’atenció als Clubs promovem la gestió en els valors de l’esport des de les entitats esportives.

Si vols més informació entra a la nostra web i sol·licita una cita per assessorament:  https://oficinaclubs.cat/formulari