Tornen els tallers per a directius: «Taller sobre fiscalitat de les entitats esportives» a Tàrrega

El  dijous, 12 de gener, es van reprendre els tallers sobre temàtica jurídica adreçats a directius i responsables de clubs i entitats esportives a Tàrrega amb un taller sobre fiscalitat.

Aquest taller va resultar de molt interès per als assistents ja que es va anar determinant quin havia de ser el tractament fiscal de diferents activitats que es realitzen en el marc d’una entitat esportiva, centrant el debat fonamentalment entorn a l’IVA i l’Impost de Societats.

En aquest sentit, es va anar explicant quin tractament es feia des de la Direcció General de Tributs de les diferents situacions plantejades, la qual cosa va permetre als assistents resoldre dubtes sobre si estaven actuant correctament des d’un punt de vista fiscal.

Finalment, el Sr. Agustí Rizos, responsable de l’Oficina d’atenció als Clubs de Lleida, va oferir de nou el seu suport i assessorament gratuït a totes les entitats que poguessin conservar algun dubte sobre les qüestions plantejades.

La propera sessió d’aquest taller està prevista per al proper dijous 19 de gener, a la sala de reunions de la Casa de l’Esport, Av. del Segre, 7, Edifici Terraferma, de Lleida, i estarà adreçada principalment a clubs de la capital i de la resta de la comarca del Segrià. Podeu consultar les dates dels nous tallers i inscriure-us aquí. 

imatge lleida