Subvencions

En aquesta secció hi trobareu totes aquelles convocatòries de subvencions que poden ser útils per al finançament del vostre Club.

DIPUTACIÓ DE GIRONA

Subvencions per al finançament de l'acció de promoció i foment de l'activitat física i l'esport a les comarques gironines per a l'any 2019.

Més informació

AJUNTAMENT D'OLOT

Subvencions per a l'organització, participació i desenvolupament d'activitats esportives per a la temporada 2018-2019.

Més informació

AJUNTAMENT DE GIRONA

Subvencions per al foment i promoció de l'esport escolar, adreçades als centres educatius sostinguts amb fons públics d'educació infantil, primària i secundària, així com d'educació especial i les AMPA/AFA, associacions esportives escolars i seccions esportives escolars sense ànim de lucre, curs 2018-2019.

Més informació

AJUNTAMENT DE LLAMBILLES

Ajuts a esportistes que participen en competicions esportives d'alt nivell.

Més informació

DIPUTACIÓ DE GIRONA

Subvencions per al suport als programes municipals d'ajuts als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals, d'esports individuals que, prèvia classificació, han participat en els campionats d'Espanya, d'Europa, del Món o Jocs Olímpics.

Més informació

AJUNTAMENT DE MAÇANET DE LA SELVA

Subvencions per al suport als programes municipals d'ajuts als esportistes amateurs gironins, menors de 25 anys i no professionals per al 2018.

Més informació

AJUNTAMENT DE LLAGOSTERA

Subvencions de la Diputació de Girona per a esportistes amateurs d'esports individuals que participin en campionats d'Espanya, d'Europa, del Món o Jocs Olímpics.

Més informació